Četvrtak, 05 Oľujak 2015  
Naslovnica
Proizvodni program
Izdvajamo
Boje i tapet
Reference
Web linkovi
Kontakti
O nama
Larix d.o.o. Varaždin
Lepa - tvornica stolica
Lokacija - Lepa
Larix d.o.o. Varaždin

 
 
   
 
Larix d.o.o. Varaždin
Larix d.o.o. Varaždin
Tvrtka LARIX d.o.o. osnovana je 1992. godine s namjerom proizvodnje u drvnoj industriji, no zbog turbulentnih vremena bavila se "sa svime što je tadašnje tržište tražilo", poput računalne opreme, elektro opreme za industriju i sl.
Velika prekretnica bila je 1998. kada smo potpisali ekskluzivni ugovor sa vodećim europskim proizvođačem i trgovcem opreme i namještaja za urede, industriju i skladišta, švedskom tvrtkom
AB Office&Industry Supplies AB. Zastupništvom ovog poznatog europskog brenda i širenjem njihove vizije moderne trgovine na područje Hrvatske, postali smo dio globalne AJ mreže, postavili nove standarde u kvaliteti i načinu poslovanja i osigurali uspješno poslovanje naše tvrtke…
Više o nama pogledajte na našim stranicama Larix d.o.o ...

Preuzimanje tvornice namještaja LEPA Lepoglava - ciljevi
Počelo je idejom i razradom tehnologije za elektranu na biomasu, na lokaciji Lepoglave.
To područje je zanimljivo jer se nalazi u šumovitom području, ali i zbog više potencijalnih potrošača u okolici koji bi mogli koristiti toplinsku energiju iz zagrijane vode koja je nusprodukt elektrane.
Okolnosti i sama lokacija pogona drvne industrije LEPA koja je od 2008. u stečaju, dovele su do odluke kupnje zapuštene pilane i nekretnina LEPE.
LEPA ima blizu 100 godina tradicije, kvaliteta njezinih proizvoda prepoznata je i na stranim tržištima. Tradicija i veliko iskustvo bivših djelatnika LEPE nas je potaknulo da ponovo pokrenemo proizvodnju stolica i stolova po čemu je ona prepoznatljiva na tržištu.
Nakon remonta i pokretanja pilane, pokrećemo proizvodnju stolica i ostalog namještaja ovisno o potražnji na tržištu. Početkom iduće godine počet ćemo sa realizacijom već razrađene tehnologije za proizvodnju energije iz drvne biomase (kogeneracija).
Iskorištavanje piljevine i drvnog "otpada" u preradi i obradi drveta kao sirovine u energetske svrhe, te korištenje dijela dobivene energije za preradu drveta, doprinosi isplativosti i održivosti oba cilja.
Treba napomenuti da je upravo ovakav pristup usklađen sa strateškim smjernicama gospodarenja energijom na nacionalnoj i EU razini, te sadrži bitne ciljeve zaštite okoliša i održivog razvoja.
U suradnji i zastupajući uspješne tvrtke iz Europe tokom 20 godina našega postojanja, danas smo u mogućnosti ponuditi Vam kompletna i kvalitetna rješenja:
 
Stolice

stolice - barske stolice - wooden chairs

 
Stolovi i stolice

stolovi i stolice - table

 
Opremanje

opremanje kafica

 
 
 
© Larix d.o.o.
Izrada: iWeb
Lepa | Hrvatskih Pavlina 44, HR-42250 Lepoglava, Tel: +385 42 770 440